Känner att det är dags att göra något annat. Tanken på en vinter till på posten får mig att må riktigt dåligt. Har helt tappat sugen.

Min plan var egentligen att söka till en utbildning till apotekstekniker som börjar i januari men då behöver jag först läsa in naturkunskap B/2. Sökte den kursen via komvux och skulle läsa den okt-dec men då hinner jag inte söka in till utbildningen som börjar i januari då kursen inte är klar 🙁

Så tidigaste jag kan söka är om ett år i augusti. Sen är det tydligen så att bara 35 kommer in av 500 sökanden :-/

Så idag ringde jag en vikariepool för barnskötare. Ska dit nästa vecka på intervju. Tänkte att det kanske kan vara ett bra sätt att prova att jobba inom barnomsorgen. Efter att jag pluggade barnskötare 09/10 han jag aldrig jobba då jag blev gravid med Hannes strax efter. Så jag saknar ju rutin och erfarenhet… vet inte om det är rätt tänkt?

Kollar jobb hela tiden på ams.se men tycker inte det finns så mycket… kan tänka mig att prova det mesta men vill helst inte jobba mer än 80%, inte ha för lång restid och inte jobba kvällar och helger..