Idag har vi firat Ebbas 8-årsdag 🙂

Känns fint när hon på kvällen talar om att hon haft den bästa födelsedagen någonsin 🙂 Tror roligaste grejen var den lilla “candy grabber”. Alla barnen har roat sig kungligt (och bråkat över den) idag.

http://www.coolstuff.se/Candy-Grabber-Godismaskin

Jag fick för en gång skull sätta upp håret på Ebba och provade en sån där hårmunk, jättefint blev det 🙂

Så här snygg var Ebbas och min gräddtårta. Det är en glutenfri tårtbotten med två fyllningar. Ena lagret hallonmousse och andra glasskräm (vaniljkräm + vispgrädde). Många tyckte om den så det var kul!

På kvällen när alla släktingar gått hem gick jag och Emil ner till pizzerian för att hämta pizza. Som vanligt (suck) var alla pizzor inte klara utan vi satte oss utanför och väntade på trappen, under tiden hade vi lite roligt med kameran på min mobil 🙂

Stackars Hannes som inte sovit middag och sedan kalasat hela dagen (och gick upp strax efter 6 i morse) däckade i soffan strax efter 7. Helt utslagen.